Ontspanningsmassage

Een integrale lichaamsmassage
 
Deze mix van verschillende massagevormen heeft ontspanning als hoofddoel. Terwijl je relaxt ondervind je de gunstige invloeden die massage geeft; betere doorbloeding, pijn vermindering, spierontspanning, minder stresshormonen waardoor je beter slaapt en de weerstand toeneemt. Je komt uit het hoofd en wordt weer terug in je lijf gezet.
.
Met een speciaal voor jou gemaakte massageolie wordt dit effect versterkt. De massage olie wordt samengesteld uit een basisolie (dit kan bijvoorbeeld amandel-, sesam-, of calendula olie zijn) met druppeltjes essentiële olie.Iedere essentieële olie heeft weer zijn eigen kwaliteit.
 
Voor de massage bespreken we eerst hoe het met je gaat. Zijn er bijzonderheden die we moeten weten? Heb je specifieke klachten, ben je ergens onder behandeling? Zijn er probleem gebieden waar wat meer aandacht aan moet worden besteed? Kortom hoe steek je op dit moment in je vel, wat houdt je bezig.
 

massage, 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten

30 minuten:
We bespreken eerst wat je behoefte is. Heb je bijvoorbeeld last van je nek en schouders dan masseren we de rug, de nek en schouders.
Heb je meer last van je benen dan besteden we daar tijd en aandacht aan.
 
60 minuten
Een algehele lichaamsmassage. We beginnen op de rug, de nek, schouders en armen worden gemasseerd. Vervolgens de onderrug, de achterkant van de benen en de voeten. Dan wordt er gevraagd of je wil omdraaien en gaan we verder met de benen, de voeten, de buik, armen, schouders, nek, hoofd en het gezicht.
 
90 minuten
Een algehele lichaamsmassage zoals hierboven omschreven maar dan extra lang of met extra aandacht waar het nodig is.