Dromen, Voelen, Doen

Op dinsdagavond 6 maart wordt er in het mooie Kloosterhuis te Tilburg, het huis waar gezondheid, bewustwording en inspiratie samenkomen de lezing Dromen, Voelen, Doen gehouden.
 
Geen betere plek voor deze lezing want alle sprekers integreren deze thema's op een fijne manier in hun eigen leven en vertellen je hier, vanuit hun eigen expertises, graag over.
 
 
Dromen
Jacob van Hoek (1983) is energiek & nieuwsgierig. Door vragen te stellen maakt hij je wakker, zodat je kan beginnen met dromen. Een 'Life Designer' die geen televisie kijkt en altijd iets aan het ondernemen is. Die met het gedachtegoed van de strategie-met-ballen-methode - “Iets doen… voor een ander… waar een ander wat aan heeft” - onderweg is om de wereld te veroveren met movefulness. Te pas en te onpas doet hij dingen, maar wel altijd in beweging om te ervaren hoe het is om (zo) licht mogelijk te leven. Een ondernemer, een inspirator en een verteller. Een docent met een verhaal. Een verhaal over mensen, het leven, ondernemen en strategie. Vol humor, inzicht en stof tot nadenken. Een man die nog wel eens iets vindt, maar dat is weer een ander verhaal.
 
Voelen
José van Eekelen houdt zich al zolang bezig met massages dat ze qua jaren de tel een beetje kwijt is. Massage, een geweldige manier om door middel van het gebruik van diverse technieken je lijf in beweging te zetten, ruimte te creëren, en te ontspannen, om je zo te helpen je dromen tastbaar in je lijf te maken. Het helpt mee je houding te verbeteren, je blik naar voren te richten, beter te ademen, je krachtiger te voelen, om zo weer stappen te kunnen zetten op de weg die jij graag wilt bewandelen. Terug in jouw lijf. Vanavond nemen we een aantal technieken onder de loep die je zelf heel gemakkelijk kunt toepassen.
 
Doen
Kim Huizinga is een enthousiaste, gedreven lifecoach met een groot hart voor mensen. Vanavond wil ze je laten zien hoe belangrijk het is je bewust te zijn van je lijf en de invloed die jij zelf hebt op je fysieke en mentale gevoel van welbevinden als je goed voor dit lijf zorgt.
Hoe zit het met jouw gezondheid? Kan die wel wat ondersteuning gebruiken? En hoe zou je dat heel praktisch kunnen oppakken?
Kim heeft er haar missie van gemaakt om mensen meer in hun kracht te zetten door ze te helpen een beter leven te creëren op zowel het fysieke, mentale, sociale en financiele vlak.
 
Datum:    6 maart
Tijd:         20:00 uur
Waar:      Het Kloosterhuis
Adres:     Sint Willebrordplein 4, 5014 BX Tilburg
Entré:      € 7,50, koffie of thee inbegrepen 
Graag van te voren opgeven via de mail bij
Kim:         kim.d.huizinga@gmail.com    
of           
José:        info@blaakendgezond.nl