Pay it forward massages

Ik ben geïnspireerd door een filmpje op FB en ga het eens in de praktijk uitproberen. Een "Suspended" massage, of wel "pay it forward"

Iedereen die wel eens een massage heeft gehad weet  hoeveel een massage voor je kan doen. Je ontspant, je kan alles wat je bezig houdt een moment loslaten, je krijgt nieuwe energie. 

In onze maatschappij speelt stress een hele grote rol en sommige mensen komen daar serieus door in de problemen. Helaas wordt ontspanning nog steeds als een luxe gezien, en als je het financieel niet breed hebt of je bent uitkering afhankelijk, dan is het potje voor "luxe" niet erg groot. 

Ikzelf geef 6 massages per jaar weg aan de Quiet 500.  Quiet is een mooi initiatief die mensen in financieel moeilijke tijden ondersteunt. 6x per jaar tijd geven aan 6 mensen die, net als jij, dat rust moment goed kunnen gebruiken. Hoe mooi zou het zijn om meer mensen dat moment te gunnen? Helaas kan ook ik zonder inkomen geen rekeningen betalen. 

Een oproep dus voor pay it forward massages. 

Ik zet in mijn praktijk een pot neer en vraag aan iedereen die het een keer kan missen om een klein bedrag te doneren. Als er voldoende in de pot zit kan daar iemand die het op dat moment niet zelf kan betalen een keer heerlijk komen ontspannen op de massagetafel zonder dat het nog meer hoofdpijn oplevert. 

Wil je het op de rekening storten? Dat kan ook. Je kunt een willekeurig bedrag overmaken naar NL77 TRIO 0391 2018 83 tnv JM van Eekelen en onder vermelding van Pay it Forward.

Ken je zelf iemand? Je mag natuurlijk zelf ook iemand voordragen waarvan jij vindt dat die het heel hard nodig heeft.

Fijn als je mee wilt doen!